22 thoughts on “Around art

 1. How adorable 🙂

  I love that. You are incredibly talented (bow)… Oh, that watermelon… Can you draw something really spicy ?

  Like

 2. Dear Ronell.

  These are really beautiful and make me feel incredibly homesick (I live in Australia now with my husband).

  Do you sell these by any chance?

  Like

 3. Can I purchase some of these pleaseeee.. it would look absolutely amazing in my kitchen.

  Marvelous work Ronnel!

  Like

 4. Can I purchase some of these pleaseeee.. it would look absolutely amazing in my kitchen.

  Marvelous work Ronnel! Simply stunning

  Like

 5. Hi Ronell

  Jou paintings is stunning en jou kos ;n inspirasie.
  Dankie vir ‘n nice lekkerkry website – het dit nou rêrig
  geniet. Gaan defnitief van jou resepte probeer.
  Lyk so lekker in die Winter met die sneeu.

  Uit sonnige Suid-Afrika
  Irma

  Like

 6. Dankie Irma…vir die kuiertjie en die mooie kompliment…ek waardeeer dit baie! Ai, ek hoor julle het sulke lekker warm weer en as jy so praat van sonnige weer, dan verlang ek so! Ons het nog grys dae, hoewel die sonndarm al so scamper beginne loer… Maar ek sal vasby, ons sonnige dae is oppad. Geniet julle laaste stuk van somer en genie took die regmaak vir winter…kaggels, bredies, rooi wyne, sop… Groete

  Ronelle Africantapestry Myfrenchkitchen Coin Perdu

  Like

 7. Hi Julie It seems you didn’t receive my reply on your comment on Coin Perdu.I’m resending it here down below for you…hope you receive it. Regards

  Hi Julie! Thank you for your visit and the lovely comment you left! I apologize for responding so late..we just cam back from Oslo yesterday…I’m still in a wonderful Norwegian haze…SO beautiful and magical! Yes, my art is available. You can see my art on http://africantapestry.wordpress.com/.

  I rarely sell online, but I have on occasion sold some pieces and sent it off. So, on Africantapestry, some are sold, some still available. You can browse the site and if you see something you’re interested in, you can email me and I can give further info…

  Hope you have a great season wherever you are and I look forward to hear from you! Thanks again! Warmest Ronelle

  Like

 8. Hi Ronell, ek geniet jou blog so baie. Alles is ‘n inspirasie.

  Groete uit Stockholm,

  Lizbé

  Like

 9. Hello, Ronelle…such a happy chance coming upon your blog ‘avec des art plusparfait’…please allow my rusty French!..I love things French…and also art and cooking. It is such an inspiration to see your beautiful fresh unique style. Thank you.. much regard…Judith

  Like

 10. Ek is tog so bly ek het jou weer ontdek. Jou paintings is pragtig en ek het myself verloor in jul nuwe projek. Dis so mooi en seker vrek harde werk. En n meisie na my hart wat dinge opdress al is dit hoe ongemaklik. O, om tog vir n wyle in jou wêreld te kan vertoef. Eks nogal goed met n snoeisker. Skryf tog weer. Ps ek kon nie daar comment nie. Ek wou graag. Liefde uit die Boland waar die wingerde wyn maak, die berge steeds blou lê, die suid-oos die spinnerakke in jou kop wegwaai en die see steeds na bamboes ruik wanneer dit n slag woes gewas het.

  Like

I appreciate your visit and comment, thank you!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s